NAŠA FILOZOFIJA

Osim ljubavi i nege, najveće bogatstvo koje roditelji mogu dati svojoj deci je okruženje koje podstiče njihov kvalitetan razvoj.
Naš fokus je na društvenom, praktičnom i kognitivnom razvoju dece. Kvalitetna oprema i igračke pomažu deci da razviju svoju radoznalost, maštu, kreativnost i praktično znanje dok se zabavljaju.
Za nas je važno ponuditi uravnotežen asortiman igračaka koje podržavaju učenje i razvoj dece kroz igru. Verujemo da naš asortiman proizvoda ispunjava ove zahteve i sadrži raznovrsnost koja doprinosi ranom razvoju Vašeg deteta.
Naše ideje i projekti inspirisani najmlađima pažljivo se razvijaju i neguju u bliskoj saradnji sa obrazovnim sektorom i roditeljima.
Svi naši proizvodi prolaze stroge kontrole i testiranja tokom čitavog proizvodnog procesa, od prvog uzorka do masovne proizvodnje.

Kao i bajka čiji nas je naziv inspirisao i mi smo ekipa inspirisana najmlađima. Time vođeni odlučili smo da proširimo naš asortiman. Nakon temeljnog istraživanja tržišta shvatili smo šta malcima i malčicama u Srbiji najviše nedostaje i odlučili da za njih to obezbedimo. Udoban nameštaj i visoko kvalitetne posteljine našle su se visoko na listi, te smo se osigurali i obezbedili toga napretek.

UKRATKO

Pratite nas na Facebook-u i Instagram-u za najnovije informacije o našoj ponudi, popustima, akcijama i poklonima. Uvek jedva čekamo da podelimo novitete sa vama, ali i da čujemo zanimljive ideje, predloge i primedbe od Vas, jer nam je Vaše iskustvo najvažnije.

Hajde da zajedno učinimo ovaj svet magičnim mestom za našu decu.