REKLAMACIJE NA OŠTEĆENJE U TRANSPORTU

Od velikog je značaja da sva oštećenja u transportu, vidjliva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji vam isporuči robu, kako bi kurir sačinio Zapisnik o oštećenju robe. Navarro Global d.o.o. sarađuje sa Post express kurirskom službom. Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe, pozivom na telefonski broj 063 186 50 89, ili slanjem e-mail-a sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na [email protected] sa opisom uočenog oštećenja.


REKLAMACIJE NA VRSTU ROBE ILI POGREŠNE PODATKE

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom na broj 063 186 50 89, ili pošaljete e-mail sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na [email protected]rs i opišete kakav problem imate.


Ukoliko se na kupljenom proizvodu pojave neusaglašenosti u smislu odredbi Zakona o zaštiti potrošača, molimo Vas da nas obavestite na adresu [email protected] ili pozivom na kontakt telefon 063 186 50 89.


POSTUPAK REKLAMACIJE

U najkraćem mogućem roku, odgovorćemo potrošaču na izjavljenu reklamaciju telefonskim ili elektronskim putem (e-mail) tako što ćemo potvrditi prijem reklamacije, odnosno saopštiti broj pod kojim je zavedena Vaša reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija i obavestićemo Vas o daljem postupanju. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana a za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka prijave iste. Izuzetak su nameštaj i tehnička roba za koju je rok za rešavanje reklamacije 45 dana. Trošak trasnsporta proizvoda u servis i nazad kupcu snosi Navarro Global d.o.o.


U slučaju povrata robe kupcu koji je prethodno robu platio pouzećem, troškove vraćanja robe ne snosi Navarro Global d.o.o. , već trošak pada na račun kupca.


NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima reklamacije.